Twee gewonden bij ernstig ongeluk

Twee gewonden bij ernstig ongeluk

Geplaatst op 27 november 2023, om 13:29 uur

ODOORN – Bij een ernstig ongeluk op de N34 bij Odoorn zijn gisteravond een 30-jarige man uit Emmen en een 26-jarige man uit Sappemeer gewond geraakt. Beide mannen waren de bestuurders van de twee voertuigen die bij het ongeluk betrokken waren. Het ongeval vond plaats nadat beide auto’s om nog onbekende redenen van de weg raakten. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Na het ongeluk werden de slachtoffers ter plaatse behandeld door hulpverleners en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. De exacte toestand van de gewonden is op dit moment niet bekend. Er waren geen andere inzittenden in de voertuigen.

De N34 werd tijdelijk afgesloten ter hoogte van Odoorn om sporenonderzoek door de politie uit te voeren. Daarnaast lag de weg bezaaid met brokstukken als gevolg van het ongeval.

Foto’s: FlashDR