Man tweemaal slachtoffer van autobrand, politie start onderzoek

Man tweemaal slachtoffer van autobrand, politie start onderzoek

Geplaatst op 27 november 2023, om 15:50 uur

SINT WILLEBRORD – Een geparkeerde auto stond maandagochtend op de Sportparkstraat in brand. Zaterdagochtend stond er ook een voertuig van dit slachtoffer in brand. De politie vermoed brandstichting en start een onderzoek.

Afgelopen zaterdag werden de brandweer en politie rond 06.40 uur opgeroepen voor een autobrand op de Sportparkstraat. Er werd direct onderzoek gedaan naar mogelijke brandstichting. Dit bleek het geval. Twee dagen later, op maandag 27 november, stond rond 05.00 uur nogmaals een voertuig van dezelfde eigenaar in brand. Omdat de brandende wagen dichtbij meerdere huizen geparkeerd stond, vlogen er dikke rookpluimen de omliggende woningen binnen.

Meerdere mensen moesten door de ambulance worden nagekeken vanwege het inademen van deze rook. Hoewel het onderzoek naar deze brand nog loopt, gaat de politie ook ditmaal uit van brandstichting.