Ruzie in rijdende auto: man (50) op snelweg gestoken door vrouwelijke bijrijder

Ruzie in rijdende auto: man (50) op snelweg gestoken door vrouwelijke bijrijder

Geplaatst op 26 november 2023, om 20:28 uur

KAPELLE – Een 50-jarige man uit Frankrijk liep zondagmiddag verwondingen op toen hij tijdens het rijden door zijn vrouwelijke passagier werd gestoken. Het incident volgde op een ruzie tussen de twee, waarbij de vrouw, wiens identiteit nog onbekend is, de man verwondde. Hij moest medisch behandeld worden in het ziekenhuis.

Het voorval vond plaats op de A58 bij Kapelle in Zeeland. Nadat de auto op de vluchtstrook tot stilstand was gekomen, kon de man uit de auto stappen en om hulp vragen. Voorbijgangers schoten te hulp en alarmeerden de hulpdiensten.

Tot op heden is er niemand gearresteerd in verband met het incident. De politie is een onderzoek gestart naar de steekpartij.