Gewonde en aanhouding bij steekpartij

Gewonde en aanhouding bij steekpartij

Geplaatst op 26 november 2023, om 21:21 uur

AMSTERDAM – Bij een steekpartij in Amsterdam is zondagavond een gewonde gevallen. Rond kwart over acht was er een ruzie aan de Eosstraat in Oud Zuid waarbij een persoon met een mes is gestoken. Meerdere politie-eenheden en een ambulance kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

Een slachtoffer is door ambulancepersoneel opgevangen en na de eerste zorg naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De politie heeft een man aangehouden. Deze is geboeid naar het politiebureau overgebracht. Agenten hebben ook een mes veilig gesteld.

Een gebied is afgezet voor sporenonderzoek. Een raam van een appartement is kapot en op de grond ligt veel bloed. De Forensische Opsporing is opgeroepen om alle sporen veilig te stellen. Voorafgaand aan de steekpartij zou er een ruzie hebben plaatsgevonden.

Foto’s: Mizzle Media