Metershoge vlammen tijdens uitslaande woningbrand

Metershoge vlammen tijdens uitslaande woningbrand

Geplaatst op 26 november 2023, om 07:16 uur

NIJMEGEN – Zaterdagavond om 23:45 uur in Nijmegen reageerde de brandweer op een melding van een brand in een woning aan het Crocusplein.

Bij aankomst bleek het te gaan om een zolderbrand. De vlammen waren al zichtbaar uit het zolderraam. De brandweer arriveerde met uitgebreid materieel, maar ondervond moeilijkheden omdat de hoogwerker niet bij de brand kon komen door de vele geparkeerde auto’s.

Politie, brandweer en omwonenden werkten samen om de voertuigen te verplaatsen. De brand trok veel bekijks van buurtbewoners en de politie zette de straten af met lint. De woning is onbewoonbaar verklaard. De toestand van de bewoners is nog onbekend. De brandweer heeft met een hoogwerker de dakpannen verwijderd en gecontroleerd of het vuur uit is.

Foto’s: Persbureau Heitink

Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram