Voertuig belandt in de sloot vanaf de A50

Voertuig belandt in de sloot vanaf de A50

Geplaatst op 22 november 2023, om 21:12 uur

APELDOORN – Woensdagavond om 19:40 uur zijn de hulpdiensten met spoed ter plaatse gekomen bij de A50 tussen Apeldoorn en Vaassen, waar een voertuig te water was geraakt. Een automobilist verloor om nog onbekende reden de controle over zijn voertuig, belandde in de berm en kwam in het water terecht.

Diverse brandweereenheden en oppervlakteredders werden ingezet om het slachtoffer uit de auto te bevrijden. De traumahelikopter uit Volkel werd aanvankelijk opgeroepen maar hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. Het slachtoffer werd uit het voertuig gehaald en naar de ambulance begeleid. Na behandeling ter plaatse is de persoon per ambulance vervoerd. De exacte toedracht van het ongeval blijft vooralsnog onduidelijk.

De bergingsdienst zal de auto uit het water moeten takelen.

Foto’s: Persbureau Heitink