Vrouw redt zichzelf tijdig bij autobrand

Vrouw redt zichzelf tijdig bij autobrand

Geplaatst op 22 november 2023, om 20:22 uur

HARSSKAMP – Op de Velkemeensedijk heeft woensdagavond een auto vlam gevat.

Een vrouw reed kort voor 19:00 uur in het landelijke gebied tussen Kootwijkerbroek en Harskamp, toen ze merkte dat de auto begon te haperen. Ze kon de auto veilig aan de kant zetten, maar al snel vatte het voertuig vlam. Bij aankomst van de brandweer stond de auto volledig in brand. De brandweerlieden slaagden erin het vuur te blussen, maar de auto was niet meer te redden.

Omdat de vrouw het koud had, werd ze door de brandweerlieden opgevangen en mocht ze in de brandweerwagen wachten tot een familielid haar kwam ophalen. De politie is in afwachting van een bergingsbedrijf om het voertuig te laten wegslepen. De Velkemeensedijk was vanwege de brand tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Foto’s: William Harthoorn