Kindje (9) overleden bij ernstige aanrijding

Kindje (9) overleden bij ernstige aanrijding

Geplaatst op 23 november 2023, om 18:08 uur

SILVOLDE – Donderdagmiddag heeft zich een dodelijk ongeval voorgedaan op de Reeënstraat in Silvolde, waarbij een 9-jarig kind is overleden.

Het slachtoffer, een kind, probeerde de weg over te steken en werd aangereden door een auto, waarbij het onder de auto terechtkwam. Het ongeval vond plaats omstreeks 16:45 uur. Na het incident hebben agenten en buurtbewoners de auto opgetild om het kind onder de auto vandaan te halen.

Diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer, politie, Nederlandse en Duitse ambulances, en een traumahelikopter, zijn met spoed naar de Reeënstraat gesneld. Er zijn zichtschermen geplaatst en de weg is afgesloten voor verkeer.

Foto’s: Roland Heitink