Fietser zwaargewond bij ernstige aanrijding met auto

Fietser zwaargewond bij ernstige aanrijding met auto

Geplaatst op 23 november 2023, om 12:52 uur

GOIRLE – Een fietser is donderdagochtend met spoed overgebracht naar het ziekenhuis na een aanrijding met een auto. Het incident vond plaats rond 10.20 uur op de kruising van de Lage Wal en de Hoge Wal in Goirle.

Hulpverleners zijn begonnen met reanimatie van het slachtoffer, waarna het naar het ziekenhuis is vervoerd. In eerste instantie werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is weer geannuleerd omdat besloten werd om het slachtoffer snel per ambulance naar het ziekenhuis te brengen.

De auto vertoonde na de aanrijding aanzienlijke schade aan de voorruit. De kruising is afgezet met afzetlinten en de politie voert onderzoek uit naar de oorzaak van het ongeval. Hierdoor kan de kruising mogelijk nog enkele uren gesloten blijven.

Foto: Toby de Kort