Politie bezorgd over vermiste 15-jarige Amy

Politie bezorgd over vermiste 15-jarige Amy

Geplaatst op 22 november 2023, om 17:48 uur

SNEEK – Op 20 november 2023 is de 15-jarige Amy vermist geraakt in Sneek.

Amy wordt als volgt omschreven: ze draagt mogelijk een grijze off-shoulder trui, een zwarte jas tot op de heupen in bombermodel, en een blauwe spijkerbroek. Ze heeft twee neuspiercings en draagt gouden sieraden. Haar haarkleur vertoont een rossige tint bij de hoofdhuid, geleidelijk overgaand naar donkerbruin aan de punten. Haar haar is schouderlang en heeft lichte krullen of golvingen.

De politie is bezorgd over de verdwijning van Amy en verzoekt het publiek om hulp en informatie. Als u Amy heeft gezien of enige informatie heeft over haar verblijfplaats, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie om bij te dragen aan haar veilige terugkeer naar huis.

Foto: Politie