Meerdere verdachten aangehouden na gewapende overval

Meerdere verdachten aangehouden na gewapende overval

Geplaatst op 20 november 2023, om 14:35 uur

AMSTELVEEN – In de nacht van zondag op maandag heeft er een woningoverval aan In de Wolken in Amstelveen plaatsgevonden. De politie is op zoek naar de vluchtende overvallers. Ook zijn ter plaatse meerdere verdachten aangehouden. De recherche zoekt getuigen van deze zaak.

Rond 03.45 uur dringen er meerdere gewapende verdachten de woning met veel geweld binnen. Er is gezien dat daarna een voertuig hard weg reed de straat uit. Wanneer de politie na de melding ter plaatse komt treffen zij drie personen in de buurt van de woning aan. Alle drie de mannen worden aangehouden en hun rol in deze zaak wordt nog onderzocht. Het pand wordt tijdelijk omsingeld. Als de collega’s de woning in gaan, ruiken ze een bijzondere geur. Om alle risico’s uit te sluiten, worden er metingen gedaan. Hieruit bleek dat er geen risico was voor de agenten.

Wat er zich verder in en om de woning tijdens de overval heeft afgespeeld en of er buit is gemaakt wordt nog onderzocht.