Man (19) ernstig gewond na steekpartij, verdachte (17) snel aangehouden

Man (19) ernstig gewond na steekpartij, verdachte (17) snel aangehouden

Geplaatst op 20 november 2023, om 14:15 uur

GRONINGEN – De politie onderzoekt een steekincident op zondagavond aan de Haddingestraat in Groningen. Hierbij is een 19-jarige man uit Groningen ernstig gewond geraakt. Later op de avond is een 17-jarige vrouw uit Groningen aangehouden voor betrokkenheid bij het incident.

Melding steekincident
Omstreeks 21:00 uur ontvingen agenten een melding van een mogelijk steekincident. Meerdere eenheden gaan gelijk ter plaatse. Aan de Haddingestraat troffen ze een slachtoffer aan. Dit is een 19-jarige man uit Groningen. Hij was ernstig gewond. Het slachtoffer is vervolgens door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhouding verdachte
In de omgeving van de Haddingestraat hebben ze een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij dit steekincident. Het gaat om een 17-jarige vrouw uit Groningen. Ze gaan ervan uit dat verdachte en slachtoffer elkaar kenden. Op locatie zijn agenten gelijk gestart met sporenonderzoek. Ook hebben ze met getuigen gesproken. Er wordt buurtonderzoek gedaan en de politie kijkt naar camerabeelden uit de omgeving.