Auto vliegt uit de bocht en ramt woning

Auto vliegt uit de bocht en ramt woning

Geplaatst op 19 november 2023, om 17:59 uur

LUNTEREN – Op zondagmiddag is er op de Meulunterseweg in Lunteren een auto tegen een woning gereden.

Het ongeval vond plaats rond 16:30 uur in een flauwe bocht ter hoogte van Liesseltseweg. De bestuurder verloor om onbekende redenen de controle over het stuur en kwam door de struiken tegen de woning tot stilstand. Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurder te onderzoeken op eventueel letsel. Het is momenteel nog niet duidelijk of er ook schade aan de woning is ontstaan.

Dit is niet de eerste keer dat de bewoners van het huis worden geconfronteerd met een dergelijk ongeval. Er hebben zich al meerdere incidenten voorgedaan waarbij auto’s tegen de gevel van de woning zijn gebotst. De bewoners hebben herhaaldelijk bij de gemeente Ede geklaagd en gevraagd om maatregelen te nemen om de situatie te verbeteren.

Foto’s: Persbureau Heitink