7 gewonden bij zwaar verkeersongeval, allen naar ziekenhuis overgebracht

7 gewonden bij zwaar verkeersongeval, allen naar ziekenhuis overgebracht

Geplaatst op 18 november 2023, om 01:25 uur

RAALTE – Bij een zwaar verkeersongeval op de N332 bij Raalte zijn vanavond meerdere mensen gewond geraakt. Volgens een woordvoerder van de brandweer ter plaatse zijn er zeven slachtoffers. Het ongeval, waarbij twee auto’s frontaal op elkaar botsten, vond plaats op de Heetensweg.

De Veiligheidsregio IJsselland heeft kort na het ongeval aangegeven dat hulpdiensten bezig waren met het bevrijden van de slachtoffers. Voor de hulpverlening zijn een traumahelikopter, vijf ambulances en een Mobiele Intensive Care Unit ingezet. Meerdere gewonden zijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waarbij één slachtoffer onder begeleiding van een arts van de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Zwolle is vervoerd.

De exacte ernst van de verwondingen van de slachtoffers is nog onbekend. De Heetensweg is voorlopig afgesloten om de hulpdiensten de benodigde ruimte te geven voor hun werkzaamheden.

Foto’s: Persbureau Heitink