Vrouw herkent haar man bij Opsporing Verzocht, zet hem af bij het bureau

Vrouw herkent haar man bij Opsporing Verzocht, zet hem af bij het bureau

Geplaatst op 17 november 2023, om 00:26 uur

DEN HAAG – Een verrassende wending voor een stel uit Den Haag tijdens het televisiekijken woensdagavond. Terwijl ze het programma Opsporing Verzocht op NPO 2 bekeken, verscheen tot hun verbazing de man van het stel in beeld als verdachte van een overval.

Tijdens het zappen kwamen ze terecht bij een reportage over een overval op een juwelierszaak in Rotterdam-Kralingen op 15 juli. In deze uitzending werden beelden getoond van twee mannen die de winkel binnenstormden en onder bedreiging van een vuurwapen sieraden eisten.

De ontspannen avond maakte plaats voor spanning en ongeloof. Volgens de politie van Scheveningen aarzelde de vrouw van de verdachte niet om haar echtgenoot aan te geven bij de politie. De man is inmiddels gearresteerd en het onderzoek is in volle gang. Eerder waren er al twee andere verdachten in deze zaak aangehouden.