Politie houdt man aan na gewapende beroving bij verkoopafspraak

Politie houdt man aan na gewapende beroving bij verkoopafspraak

Geplaatst op 16 november 2023, om 16:49 uur

BREDA – Een 29-jarige man uit Antwerpen is woensdagmiddag 15 november 2023 het slachtoffer geworden van een beroving. Dat gebeurde op een parkeerplaats aan de Princenhagelaan. De politie kon diezelfde middag in Rotterdam een verdachte aanhouden. De verdachte is een 20-jarige man uit Rotterdam. De politie zet het onderzoek voort en is nog op zoek naar een tweede verdachte.

Het slachtoffer had woensdagmiddag rond 16.00 uur een (ver)koopafspraak. Maar in plaats van dat het tot een deal kwam, werd hij door twee mannen beroofd van zijn geld. Dat gebeurde vermoedelijk onder bedreiging van een vuurwapen. De verdachten gingen er na de beroving in een auto vandoor. Op basis van het opgegeven kenteken kon de politie rond 17.00 uur in Rotterdam iemand aanhouden. Deze verdachte, een 20-jarige Rotterdammer, is voor onderzoek en verhoor naar Breda gebracht en daar in de cel gezet. De auto waarin hij reed is voor onderzoek in beslag genomen. De politie zet het onderzoek voort en is nog op zoek naar de tweede verdachte.