Twee gewonden na steekpartij

Twee gewonden na steekpartij

Geplaatst op 14 november 2023, om 08:25 uur

ST. ANNAPAROCHIE – Op maandagavond omstreeks 21:45 uur, ontvingen de hulpdiensten een melding van een steekincident aan de Middelweg-West in St. Annaparochie. Ter plaatse troffen ze twee personen aan met verwondingen, zij zijn onmiddellijk voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Het incident heeft zich voorgedaan in de omgeving van de Middelweg-West, de politie is direct begonnen met een onderzoek om de precieze oorzaak van het incident te achterhalen. De politie zal getuigenverklaringen verzamelen en forensisch onderzoek uitvoeren om meer inzicht te krijgen in wat er precies is gebeurd.

Op dit moment zijn er nog geen verdere details beschikbaar over de toedracht van het steekincident.