Politie doet inval bij verkeerde woning van gezin met drie jonge kinderen

Politie doet inval bij verkeerde woning van gezin met drie jonge kinderen

Geplaatst op 12 november 2023, om 13:43 uur

SCHIJNDEL – Een onbedoelde politie-inval in Schijndel heeft zaterdagavond tot een schokkende ervaring geleid voor een onschuldig gezin. De politie voerde een instap uit in een woning waarbij ze op zoek waren naar een verdachte, maar belandden per abuis in de verkeerde woning.

De actie, die plaatsvond omstreeks 20.30 uur, werd uitgevoerd door de aanhoudingseenheid van de politie. De deur van de woning werd geforceerd, maar al snel realiseerden de agenten zich dat ze een fout hadden gemaakt. In de woning troffen zij een gezin met drie kleine kinderen aan, die geen enkele verbinding hadden met de gezochte persoon.

Het gezin, duidelijk geschrokken door de onverwachte inval, heeft van de politie excuses ontvangen voor het voorval. De politie heeft aangegeven nauw contact te onderhouden met het gezin voor de verdere afhandeling van het incident.

Momenteel wordt onderzocht hoe het kon gebeuren dat de verkeerde woning werd betreden. Over de lopende opsporingszaak en de nog niet aangehouden verdachte kan de politie momenteel geen verdere details verstrekken