Uithaler raakt ernstig gewond, 4 arrestaties en vondst 99 kilo cocaïne

Uithaler raakt ernstig gewond, 4 arrestaties en vondst 99 kilo cocaïne

Geplaatst op 8 november 2023, om 18:45 uur

VLISSINGEN In de haven van Vlissingen zijn in de nacht van 7 op 8 vier mannen aangehouden, waarbij één ernstig gewond raakte en naar het ziekenhuis is overgebracht. Vermoed wordt dat het om ‘uithalers’ gaat, mensen die drugs uit containers halen.

Bij de actie, waarbij politie, douane en marechaussee samenwerkten, is 99 kilogram cocaïne gevonden. Drie van de verdachten, twee 22-jarigen uit Den Haag en een 25-jarige zonder vaste woonplaats, zijn aangehouden. Later werd de 42-jarige gewonde man uit Krimpen aan de IJssel gevonden.

De drugs, met een straatwaarde van ongeveer 625 duizend euro, zijn vernietigd en er volgt verder onderzoek naar de zaak.