Zwaargewonde en grote ravage na ongeval

Zwaargewonde en grote ravage na ongeval

Geplaatst op 7 november 2023, om 14:35 uur

AMSTERDAM – De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag in actie gekomen na een frontale aanrijding in Amsterdam. Rond half één ging het mis op de Ookmeerweg ter hoogte van de MC Donalds. Bij de aanrijding waren meerdere voertuigen betrokken. Een dure Audi, met een cataloguswaarde van over de ton, raakte bij de klap zwaar beschadigd.

Meerdere ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse om hulp te bieden. In ieder geval raakte 1 persoon bij het ongeval zwaargewond, deze is met spoed naar het AMC overgebracht voor verdere behandeling.

De weg is afgezet en de Forensische Opsporing, afdeling verkeer, doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is voorlopig nog afgesloten. Op deze weg gaat het regelmatig mis en gebeuren er zware ongevallen.

Foto’s: Michel van Bergen

Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram