Politie pakt twee verdachten op na steekincident

Politie pakt twee verdachten op na steekincident

Geplaatst op 7 november 2023, om 14:55 uur

HELMOND – Bij een steekincident in een flat aan de Van Diemenstraat in Helmond raakten gisteravond twee mannen (26 en 42 jaar) gewond. Eén van hen is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Agenten hielden beide mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Aanleiding
Agenten kregen rond 21.40 uur een melding van een steekincident tussen twee mannen op de balustrade van de flat aan de Van Diemenstraat. De aanleiding zou een ruzie zijn. Beide mannen (26 jaar, 42 jaar) vertoonden verwondingen. De 26-jarige man had onder meer een steekwond aan zijn been én is naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

Onderzoek
De politie heeft na het incident sporen – en buurtonderzoek verricht in en bij de flat. Over de aanleiding en exacte toedracht blijft nog veel onduidelijk. Beide mannen zitten vast voor verhoor.