Winkeldief aangehouden na tip tijdens verkeerscontrole

Winkeldief aangehouden na tip tijdens verkeerscontrole

Geplaatst op 6 november 2023, om 16:17 uur

ARNHEM – Zaterdag hebben agenten rond het centrum en op de uitvalswegen diverse controles gehouden.

Bij deze controles werden 6 bestuurders betrapt op het rijden onder invloed. Daarnaast werden er 51 processen-verbaal opgemaakt, onder andere voor forse snelheidsovertredingen, het rijden zonder rijbewijs en het niet voeren van fietsverlichting. Er werd ook een man aangehouden die nog werd gezocht.

Tot slot werd er door agenten een man aangehouden op verdenking van een poging tot woninginbraak. Door een alerte melder werd 112 gebeld, waarna ze met meerdere eenheden ter plaatse gingen. Ondanks dat de man nog een poging deed om te ontkomen, kon hij wel in de kraag worden gevat.

Foto: Politie Arnhem