Ongeluk op snelweg zorgt voor grote problemen: anderhalf uur vertraging

Ongeluk op snelweg zorgt voor grote problemen: anderhalf uur vertraging

Geplaatst op 6 november 2023, om 09:08 uur

RAAMSDONKSVEER – Een vrachtwagenongeluk op de A27 vóór knooppunt Hooipolder veroorzaakt maandagochtend aanzienlijke verkeersproblemen in de richting van Breda. Automobilisten moeten rekening houden met een vertraging van ongeveer anderhalf uur, aangezien de rechterrijstrook is afgesloten.

Rijkswaterstaat verwacht dat de afhandeling van het ongeval tot 10.00 uur zal duren. In de tussentijd wordt geadviseerd om, als je vanaf knooppunt Gorinchem richting Breda wilt rijden, de richting Nijmegen / Den Bosch / Waalwijk te volgen (A15, A2, A59).

Op basis van een foto is duidelijk te zien dat het ongeluk in ieder geval een vrachtwagen en een bestelbus met aanhanger heeft betrokken. De bestelbus is van de weg geraakt. Het is echter nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en of er gewonden zijn gevallen.

Foto: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie