Vrouw gewond bij woningbrand, bed vliegt in brand

Vrouw gewond bij woningbrand, bed vliegt in brand

Geplaatst op 3 november 2023, om 11:15 uur

WAALWIJK – Aan de Amstel in Waalwijk is vanmorgen op de zolder van een woning brand uitgebroken bij een bed, de bewoonster die een bluspoging heeft ondernomen heeft hierbij rook binnen gekregen en haar hand verbrand, ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Haar man die ook in de woning was heeft ook rook binnen gekregen hij is in een tweede ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer had het vuur snel onder controle, wel liep de woning veel rook schade op.

De oorzaak was waarschijnlijk een lamp die tegen het bed stond. Salvage komt ter plaatsen om de bewoners bij te staan met de schade.

Foto’s: FPMB Erik Haverhals