Tractor breekt doormidden na botsing met auto

Tractor breekt doormidden na botsing met auto

Geplaatst op 3 november 2023, om 18:25 uur

OUDEHORNE – Een tractor is vrijdagmiddag door tweeën gebroken na een botsing met een personenauto op de Schoterlandseweg.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over vier. Na de botsing brak de tractor door midden en belandde deels op de kop. De personenauto eindigde na de klap naast de weg. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is nog onbekend.

Twee ambulances en de politie zijn met spoed ter plaatse gekomen ter hulpverlening aan de betrokkenen. Eén persoon is lang behandeld in een van de ambulances maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Alle betrokkenen raakten met de schrik vrij. De Schoterlandseweg was lange tijd dicht voor verkeer.

Foto’s: 112Stellingwerf