Man slapend aangetroffen in gestolen auto

Man slapend aangetroffen in gestolen auto

Geplaatst op 3 november 2023, om 14:44 uur

BREDA – Een melding over een automobilist met een mogelijk gezondheidsprobleem pakte vrijdagochtend heel anders uit. Agenten troffen in de Nicoline Swijgmanstraat een slapende man in een gestolen auto aan. De 47-jarige man uit Baarle-Nassau is aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.

Een omstander zag rond 07.30 uur in de eerdergenoemde straat een auto staan met daarin een slapende man. Omdat niet duidelijk was of hij medische hulp nodig had, werd de meldkamer gebeld. De politie reed naar de locatie en maakte de man wakker. Gelukkig bleek de man in orde. Hierop controleerden de agenten het kenteken van de auto. Toen bleek dat het voertuig enkele dagen eerder in Breda was gestolen. De man werd gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau. De auto is in beslag genomen.