Politie deelt foto van man die minderjarig meisje betastte

Politie deelt foto van man die minderjarig meisje betastte

Geplaatst op 2 november 2023, om 20:28 uur

ARNHEM – Op vrijdag 22 september, rond 15.15 uur, verliet een man de stationshal in Arnhem. Op dat moment betraden een minderjarig meisje en haar vriendin de stationshal. Tijdens hun ontmoeting betastte de man het meisje en vertrok daarna zonder verdere actie te ondernemen. Het slachtoffer schrok hevig en voelde zich vernederd. De politie heeft bevestigd dat het slachtoffer aangifte heeft gedaan.

Eerder was een vervaagde foto van de man gedeeld in de hoop dat hij zichzelf zou melden bij het politiebureau, maar dit is niet gebeurd. Daarom heeft de politie nu een herkenbare foto van de man vrijgegeven. Daarnaast zijn er beelden openbaar gemaakt in het tv-programma “Plaats Delict.”

De politie doet ook een oproep aan het publiek: “Als iemand de man herkent of informatie heeft, vragen wij om contact met ons op te nemen.”

Foto: Politie