29-jarige man om het leven gekomen bij ongeval

29-jarige man om het leven gekomen bij ongeval

Geplaatst op 2 november 2023, om 12:41 uur

BUNSCHOTEN – In de nacht van woensdag op donderdag heeft zich een eenzijdig ongeval voorgedaan waarbij een man uit Bunschoten is overleden, twee andere mannen raakten gewond. De politie zoekt getuigen van het incident.

Rond 02:20 uur werd er een melding ontvangen bij de meldkamer over een auto die van de A28 was geraakt en in een sloot was beland, ter hoogte van afrit 8 bij Amersfoort. Agenten reageerden onmiddellijk op de melding en troffen een omgekeerde auto in de sloot aan. Op dat moment waren twee slachtoffers al uit de auto gehaald en ze hadden verwondingen opgelopen. Het werd al snel duidelijk dat er nog een derde persoon in de auto zat. Een duikteam van de brandweer slaagde erin om de man uit de auto te bevrijden, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

Helaas bleek alle hulp tevergeefs te zijn, de 29-jarige man in het ziekenhuis is overleden. De politie vraagt getuigen om zich te melden.