Man gewond na steekincident bij parkeerplaats

Man gewond na steekincident bij parkeerplaats

Geplaatst op 31 oktober 2023, om 13:35 uur

GELEEN – Op de Teniersstraat in Geleen heeft dinsdagochtend een incident plaatsgevonden waarbij een man gewond is geraakt. De politie zoekt getuigen om de gebeurtenissen te verduidelijken. Rond 06:30 uur werd een melding ontvangen bij de meldkamer betreffende een steekincident. Het slachtoffer, dat te voet onderweg was, bleek te zijn gestoken door een onbekende persoon. Terwijl hij zich op de Teniersstraat richting de parkeerplaats begaf, werd hij plotseling van achteren aangevallen en gestoken met een scherp voorwerp. Het slachtoffer ontving medische behandeling.

De verdachte was ongeveer 1.80 meter lang en had een normaal postuur. Hij was volledig in het zwart gekleed, inclusief een strakzittende zwarte trainingsbroek, zwarte jas en een zwarte pet met een capuchon eroverheen. Na het incident vluchtte de verdachte in de richting van de Eberhardstraat en verdween uit het zicht.

Direct na het incident startte de politie een zoektocht naar de verdachte en verspreidde een Burgernet-melding. Tot op heden heeft dit niet geleid tot de identificatie van de verdachte. De politie zoekt getuigen die de verdachte voorafgaand aan of kort na het incident hebben waargenomen.