Forse schade bij aanrijding tussen twee vrachtwagens

Forse schade bij aanrijding tussen twee vrachtwagens

Geplaatst op 31 oktober 2023, om 17:15 uur

HEELSUM – Op de N225 en de Heidesteinlaan in Heelsum heeft dinsdagmiddag een botsing plaatsgevonden tussen twee vrachtwagens.

De aanrijding vond vermoedelijk plaats toen de bestuurder van een truck met oplegger, geladen met pakketjes, probeerde te keren op de kruising. De chauffeur van een zwaarbeladen zandwagen kon de combinatie niet meer ontwijken en botste tegen de vrachtwagen met de pakketjes. Hierdoor werd een verkeerslichtportaal omvergereden.

Het verkeer ondervindt hinder als gevolg van het ongeval. Nadat de vrachtwagens zijn geborgen, moet het wegdek worden gereinigd van gelekte diesel en andere stoffen. Een reinigingsbedrijf is ter plaatse om deze taak uit te voeren. Dit zal leiden tot tijdelijke afsluiting van de weg tussen Renkum en Doorwerth.

Foto’s: Persbureau Heitink