Man overleden bij verkeersongeval

Man overleden bij verkeersongeval

Geplaatst op 27 oktober 2023, om 16:45 uur

YSSELSTEYN – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Paardekopweg in Ysselsteyn is vrijdagmiddag een man om het leven gekomen.

Het ongeval vond rond 15.10 uur plaats. Een personenauto, waarin twee personen, een man en een vrouw zaten, kwam nog door onbekende oorzaak tot stilstand tegen een boom. Hierbij raakte de bestuurder bekneld. Hulpdiensten die snel ter plaatse waren, hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.
De andere inzittende van de auto is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Team Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek naar de oorzaak en/of toedracht van het verkeersongeval. In verband hiermee is de Paardekopweg tussen de Puttenweg en Moosdijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.