Vader en zoon crashen met auto en raken gewond

Vader en zoon crashen met auto en raken gewond

Geplaatst op 25 oktober 2023, om 11:01 uur

ARNHEM – Op woensdagochtend op de A12 bij Arnhem richting de Duitse grens, tussen knooppunten Waterberg en Velperbroek, heeft zich een verkeersongeval voorgedaan.

Een auto raakte door een onbekende oorzaak in een slip, sloeg over de kop en kwam tot stilstand. In de auto bevonden zich een vader en zijn zoon. Eén van hen werd tijdens het ongeluk uit de auto geslingerd en raakte zwaargewond. Deze man is met ernstige verwondingen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittende raakte ook gewond en is eveneens naar het ziekenhuis gebracht.

Het voertuig raakte zwaar beschadigd en kan als total loss worden beschouwd. Als gevolg van het ongeval werden twee rijbanen op de A12 richting de Duitse grens afgesloten, wat leidde tot verkeershinder.

Foto’s: Roland Heitink/Persbureau Heitink