Politie zoekt man met petje na betasting op Centraal Station

Politie zoekt man met petje na betasting op Centraal Station

Geplaatst op 24 oktober 2023, om 15:23 uur

ARNHEM – Op vrijdag 22 september rond 15.15 uur verliet een man de stationshal in Arnhem. Op dat moment betraden een minderjarig meisje en haar vriendin de stationshal. Tijdens hun ontmoeting betastte de man het meisje. Daarna vertrok hij zonder verdere actie te ondernemen. Het slachtoffer schrok hevig en voelde zich vernederd. De politie meldt dat het slachtoffer aangifte heeft gedaan.

Wat nu? De foto van de man is vervaagd om hem de gelegenheid te geven zichzelf te melden bij het politiebureau. Als hij dit binnen een week doet, wordt voorkomen dat de beelden openbaar worden gemaakt in het tv-programma “Plaats Delict”. Hij kan zich melden op het politiebureau of bellen via 0900 8844.

De politie doet tevens een beroep op het publiek: “Aan iedereen die deze post ziet: ken of herken jij de man die we nu nog hebben geblurd? Ook dan mag je ons tippen! Het nummer van de gratis tiplijn is 0800-6070.” Samenwerking met het publiek kan helpen bij het oplossen van deze zaak.

Foto: Facebook Politie Arnhem-Noord