Veertienjarige jongen komt om bij aanrijding met bakwagen

Veertienjarige jongen komt om bij aanrijding met bakwagen

Geplaatst op 21 oktober 2023, om 14:34 uur

PURMEREND – Een veertienjarige jongen uit Purmerend is zaterdagmiddag tragisch om het leven gekomen bij een aanrijding in zijn woonplaats. De politie voert momenteel onderzoek uit om de toedracht van dit noodlottige ongeluk te achterhalen.

Het slachtoffer was aan het fietsen op de Flevostraat in Purmerend, rond 12.45 uur, toen hij werd aangereden door een auto. De situatie was dusdanig ernstig dat een traumahelikopter ter plaatse kwam. Hulpverleners hebben geprobeerd de jongen te reanimeren, maar helaas heeft hun inspanning niet mogen baten. De jongen is ter plekke overleden.

Vanwege het incident is de weg tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen