Klopjacht gestart naar deze moordverdachte: Bretly Dorder

Klopjacht gestart naar deze moordverdachte: Bretly Dorder

Geplaatst op 21 oktober 2023, om 14:09 uur

ROTTERDAM – De politie is dringend op zoek naar Bretly Dorder. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident op een 60-jarige man op 13 oktober 2023 aan het Handelsplein in Rotterdam. Dorder wordt er ook van verdacht dat hij in de nacht van vrijdag 20 oktober op zaterdag 21 oktober in Zutphen iemand heeft gestoken, waarbij iemand gewond is geraakt.

Dorder wordt beschouwd als uiterst- en vuurwapengevaarlijk. Het is van het grootste belang dat hij snel wordt aangehouden om verdere incidenten te voorkomen. De politie verzoekt iedereen die weet waar Bretly Dorder is, om direct 112 te bellen.

Als u Bretly Dorder ziet, benader hem dan niet zelf, maar neemt direct contact op met de politie.

Foto’s: Joey Bremer