Automobilist onder invloed botst tegen lantaarnpaal

Automobilist onder invloed botst tegen lantaarnpaal

Geplaatst op 21 oktober 2023, om 08:41 uur

OSS – Bij een ongeval op de Joannes Zwijsenlaan in Oss is vrijdagavond laat een automobilist gewond geraakt. De man had volgens zijn partner die bij hem in de auto zat te veel gedronken toen hij rond 23.10 uur op de kruising met de Paganinistraat met zijn auto van de weg raakte en een lantaarnpaal ramde.

De vrouw zelf bleef daarbij ongedeerd. De schade die ontstond was enorm en brokstukken en glas van de auto werden over de kruising verspreid. Een passerende verpleegkundige en een Wegenwacht stopten meteen om hulp te verlenen. De bestuurder van de GTI is even later door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is achter de ambulance aan naar het ziekenhuis gereden en doet onderzoek naar het alcoholgebruik van de bestuurder.

De zwaar beschadigde auto is afgevoerd door een berger en de Gemeente Oss werd in kennis gesteld voor de schade aan de lantaarnpaal.

Foto’s: Gabor Heeres