Overleden man (60) gevonden in woning, mogelijk sprake van misdrijf

Overleden man (60) gevonden in woning, mogelijk sprake van misdrijf

Geplaatst op 17 oktober 2023, om 20:28 uur

IJMUIDEN – In een woning aan de Sam Vlessinghof in IJmuiden is maandagmiddag een overleden man aangetroffen. Volgens de politie is er mogelijk sprake van een misdrijf.

De politie kreeg maandag rond 16.00 uur een melding binnen over een reanimatie in de woning. Agenten zagen ter plaatse dat de 60-jarige man onder verdachte omstandigheden was overleden. Direct is een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) opgestart, dat de doodsoorzaak van de man onderzoekt. Op dit moment is nog onduidelijk hoe de man om het leven is gekomen.

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben, om contact op te nemen. De recherche is ook op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Sam Vlessinghof in de periode van 12 tot en met 16 oktober.

Foto’s: Michel van Bergen