Conflict tussen twee groepen, schoten gelost

Conflict tussen twee groepen, schoten gelost

Geplaatst op 17 oktober 2023, om 15:15 uur

HOOGVLIET – Bij een conflict tussen twee groepen mensen zijn mogelijk schoten gelost op maandagavond rond 22.45 uur in de Beugstraat in Hoogvliet.

Er vielen geen gewonden. Tijdens de achtervolging van twee verdachten losten agenten waarschuwingsschoten. De verdachten slaagden erin te ontkomen maar werden later door een politiehond opgespoord en gearresteerd. Getuigen alarmeerden de politie nadat ze getuige waren van het conflict en mogelijke schoten, maar toen de politie arriveerde, waren de betrokkenen al vertrokken. Op de rotonde van de Aveling ter hoogte van de Pending en de Bovensim troffen agenten twee mannen aan die mogelijk betrokken waren. Toen de agenten hen aanspraken, sloegen de mannen op de vlucht. Tijdens de achtervolging werden waarschuwingsschoten gelost, maar de verdachten gaven zich niet over. Desondanks werden ze later gelokaliseerd in een woning door een politiehond en gearresteerd.

De verdachten, 21 en 17 jaar oud, worden vastgehouden. Er wordt een onderzoek uitgevoerd en de politie zoekt naar meer getuigen van het conflict in de Beugstraat.