Man gewond na klap met bierglas in sportcafé

Man gewond na klap met bierglas in sportcafé

Geplaatst op 14 oktober 2023, om 07:59 uur

VALKENSWAARD – Bij een sportcafé aan het Bruninckxdal in Valkenswaard heeft vannacht rond 00.30 uur een ruzie plaatsgevonden waarbij geslagen is met een bierglas.

Een man raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. De dader is ter plaatse aangehouden. Tijdens de aanhouding ontstond er een woordenwisseling tussen een agente en een omstander wat uitmondde in belediging van ambtenaar in functie. Ook deze persoon werd aangehouden hiervoor. Het slachtoffer van het steekincident is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek aan de hand van getuigenverklaringen.

De ruzie zou ontstaan zijn in de relationele sfeer. De hele situatie was nogal gelardeerd met alcohol.

Foto’s: Rico Vogels