Man (31) opgepakt vanwege de dood van 75-jarige vrouw

Man (31) opgepakt vanwege de dood van 75-jarige vrouw

Geplaatst op 14 oktober 2023, om 19:27 uur

HALSTEREN – Een 31-jarige man uit Halsteren is gearresteerd in verband met de dood van een 75-jarige vrouw uit dezelfde plaats. De vrouw was sinds dinsdagavond vermist en werd die nacht dood aangetroffen in een bos in Halsteren. De politie arresteerde de man op zaterdagmiddag in Amsterdam.

Op woensdag hielden rechercheurs een uitgebreid sporenonderzoek op de locatie waar het lichaam van de vrouw werd gevonden. Daarnaast hebben agenten gezocht naar camerabeelden en hebben ze voorbijgangers ondervraagd om te achterhalen of zij iets hadden opgemerkt. Op basis van de gegevens die tijdens de eerste dagen van het onderzoek werden verzameld, kwam de politie op vrijdagavond uit bij de verdachte in Halsteren.

Op vrijdagavond zocht de politie tevergeefs op zijn woonadres en bij familieleden in Amsterdam, omdat er vermoedens waren dat hij daar naartoe was gegaan. Uiteindelijk werd hij op zaterdagmiddag rond half 5 in Amsterdam aangehouden. De verdachte wordt overgebracht naar een politiecelcomplex voor verder onderzoek en verhoor.

LEES OOK: Dode vrouw (75) in bos door misdrijf overleden

Foto’s: Venema Media