(VIDEO) Mannen krijgen rake klappen bij sussen ruzie

(VIDEO) Mannen krijgen rake klappen bij sussen ruzie

Geplaatst op 13 oktober 2023, om 10:01 uur

APELDOORN – De politie in Apeldoorn zoekt hulp bij het opsporen van een verdachte die betrokken was bij een mishandeling in de binnenstad eerder dit jaar. In januari liep een confrontatie uit de hand, waarbij een mes werd getrokken. Twee moedige mannen probeerden de ruzie te sussen, maar werden zelf het doelwit van de vechtersbazen.

“Eén van ons stapte ertussen,” verklaarde een van de mannen in een interview met Plaats Delict. “We probeerden de groep uit elkaar te halen, maar plotseling werden we zelf slachtoffers. We werden van verschillende kanten aangevallen. Je hoopt dan dat het snel voorbij is.”

Zijn vriend voegde eraan toe: “In eerste instantie riepen we van een afstand dat ze moesten stoppen. We besloten in te grijpen en dat zorgde ervoor dat de groep zich tegen ons keerde. Het werd behoorlijk angstaanjagend.” De politie kon de eerste verdachte meteen oppakken, aangezien hij zich in de nabijheid van agenten bevond. De identiteit van de tweede verdachte werd door middel van onderzoek achterhaald. De derde en vierde verdachten gaven zichzelf aan bij de politie.

De vijfde verdachte blijft echter spoorloos. “Geen van de vier verdachten wil onthullen wie de vijfde persoon is,” aldus Jennifer Schoorlemmer van de politie. Herkent u deze man? Neem contact op via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of 0800-6070 (Tiplijn politie) met vermelding van zaaknummer: 2023020966.