Man (58) en vrouw (56) aangehouden voor drugshandel

Man (58) en vrouw (56) aangehouden voor drugshandel

Geplaatst op 11 oktober 2023, om 09:50 uur

LOOSDRECHT – Dinsdag is een 58-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. De politie heeft daarbij een woning in Loosdrecht en twee in Utrecht doorzocht.

De politie kwam de verdachten op het spoor door informatie uit onderschepte cryptocommunicatie. Na een rechercheonderzoek konden zij uiteindelijk op dinsdag in Loosdrecht de verdachte aanhouden. Daarbij is ook een 56-jarige vrouw uit Utrecht aangehouden. Beide verdachten zitten momenteel nog vast voor verder verhoor. Het onderzoek onder leiding van het Openbaar Ministerie is nog niet afgerond en moet meer duidelijkheid over hun rol verschaffen.

De Utrechters zitten in volledige beperkingen.