Vrouw vergeet handrem, auto belandt op schip

Vrouw vergeet handrem, auto belandt op schip

Geplaatst op 10 oktober 2023, om 15:05 uur

MAASSLUIS – Dinsdagmiddag vond er een ongeval plaats aan de Govert van Wijnkade in Maassluis. Een vrouw reed vanaf de kade, maar haar voertuig kwam met de voorkant op een schip terecht, waardoor de auto niet in het water belandde.

De bestuurster van de auto, een oudere vrouw, heeft vermoedelijk per ongeluk het gaspedaal in plaats van het rempedaal ingedrukt, waardoor de auto van de kade rolde terwijl de vrouw zich nog in het voertuig bevond. De politie en brandweer werden onmiddellijk gealarmeerd en snel ter plaatse gestuurd. Gelukkig slaagde de vrouw erin om zelfstandig uit het voertuig te komen en in veiligheid te brengen.

Een bergingsdienst zal het voertuig wegslepen.

Foto’s: JB Media