Geen resultaat naar zoektocht stoffelijke resten Germa van den Boom

Geen resultaat naar zoektocht stoffelijke resten Germa van den Boom

Geplaatst op 10 oktober 2023, om 08:48 uur

NIEUWENDIJK – Dinsdag heeft de politie een zoekactie uitgevoerd in de tuin van een woning in Nieuwendijk. Het onderzoek werd zorgvuldig uitgevoerd en afgerond, maar heeft helaas geen significante vondsten opgeleverd die relevant kunnen zijn in de zoektocht naar Germa. Hiermee is deze zoekactie officieel beëindigd.

De aanleiding hiervoor is een tip die binnenkwam bij de Peter R. de Vries Foundation en die daarna door de politie verder onderzocht is.

De Peter R. de Vries Foundation deed in oktober 2022 een oproep voor tips die kunnen leiden tot het vinden van Germa van den Boom. Er werd een beloning uitgeloofd van 250.000 euro. Germa raakte in 1984 vermist vanuit haar ouderlijk huis in Nieuwendijk. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Gezien de sporen die destijds zijn aangetroffen, gaat de politie ervanuit dat zij door een misdrijf verdwenen is.