Automobiliste botst op autoambulance

Automobiliste botst op autoambulance

Geplaatst op 10 oktober 2023, om 17:47 uur

APELDOORN – Op dinsdagmiddag, rond 15:45 uur, werden hulpdiensten gealarmeerd voor een incident aan de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn. Een vrouw is met haar auto tegen de achterkant van een autoambulance aangereden.

Medewerkers van de garage waren bezig de auto van de autoambulance te halen en hadden het voertuig even onbeheerd achtergelaten. Op dat moment vond de aanrijding plaats. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw medisch onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De aanhanger, met een auto erop, raakte los van het trekkende voertuig en beschadigde daarbij ook de auto die het aan het trekken was. Beide voertuigen werden later afgesleept door een bergingsdienst.

Foto’s: Persbureau Heitink