Schoten gelost tijdens ruzie tussen groepen jongeren, twee tieners aangehouden

Schoten gelost tijdens ruzie tussen groepen jongeren, twee tieners aangehouden

Geplaatst op 7 oktober 2023, om 07:53 uur

BERLICUM – Een conflict tussen twee groepen jongeren is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Berlicum uit de hand gelopen. Er zou in de buurt van de Theresiaschool geschoten zijn.

Daarbij zou voor zover bekend niemand gewond zijn geraakt. De politie kwam ter plaatse en hield twee minderjarige betrokkenen aan. Agenten zijn begonnen met een onderzoek. Volgens de officier van dienst van de politie zou daarvoor ook een explosievenhond zijn opgeroepen. Op straat stonden drie pylonen waaronder volgens deze officier van dienst van de politie patronen lagen. Op het fietspad naast de basisschool, tussen het Braakven en het Abdij van Bernepad, lagen twee scooters waarvan de bestuurders bij het conflict betrokken zouden zijn geweest.

Een van beide scooters is door de politie in beslag genomen. Over de aanleiding voor het conflict is bij ons niets bekend.

Foto’s: Gabor Heeres