Gewapende overval op 19-jarige man

Gewapende overval op 19-jarige man

Geplaatst op 5 oktober 2023, om 17:32 uur

MIDDELBURG – De recherche is bezig met een onderzoek naar een gewapende overval op een winkel/woonhuis in de Reigerstraat in Middelburg.

Vorige week zaterdagavond werd een 19-jarige inwoner van Middelburg in zijn woning overvallen door een onbekende man, rond 20.00 uur. Het slachtoffer raakte gewond bij de overval. De overvaller bedreigde de 19-jarige man en eiste geld. Het slachtoffer werd gedwongen om mee te gaan naar de winkel die zich onder de woning bevindt. Daar heeft de overvaller geld en een computer buitgemaakt. Na de overval verliet hij de plaats te voet, mogelijk in de richting van de Lange Delft.

De dader wordt beschreven als een opvallend lange man, gekleed in donkerkleurige kleding.