Dader vlucht met buit na confrontatie met vrouw met rollator

Dader vlucht met buit na confrontatie met vrouw met rollator

Geplaatst op 5 oktober 2023, om 14:44 uur

ALMERE – Een vrouw met een rollator is donderdagochtend rond het middaguur slachtoffer geworden van een tasjesroof bij de Willem Pijperstraat in Almere Muziekwijk. Hierbij raakte de vrouw gewond. De dader is gevlucht, en de politie is op zoek naar hem.

Volgens omroep Flevoland liep de vrouw met haar rollator langs het busstation toen een man plotseling probeerde haar tas van haar rollator af te rukken. Ze hield de tas stevig vast om deze te beschermen, wat leidde tot enig duw- en trekwerk, resulterend in de val van de vrouw. Haar tas werd meegenomen. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken, en zij maakt het naar omstandigheden goed.

De dader vluchtte op een fiets in de richting van het treinstation in die wijk. De politie doet een beroep op mensen die getuige zijn geweest om zich te melden.