UPDATE: Bootje slaat om in Dinteloord, één persoon overleden

UPDATE: Bootje slaat om in Dinteloord, één persoon overleden

Geplaatst op 3 oktober 2023, om 17:30 uur

DINTELOORD – Bij Dinteloord is dinsdagmiddag een vissersbootje omgeslagen op het Volkerak, waarbij één persoon om het leven is gekomen. Er werd gezocht naar drie vermiste personen nadat de boot was omgeslagen. Eén persoon is uit het water gehaald en is door de ambulance onderzocht, zoals gemeld door de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Kort na 16:30 uur was er een grote aanwezigheid van hulpverleners. Het betrof naar verluidt een klein recreatievaartuig dat door vissers wordt gebruikt om het water op te gaan.

Vanwege het invallen van de duisternis hebben de hulpdiensten besloten om over te gaan van een reddingsactie naar een bergingsactie. Ze blijven zich inzetten voor de zoektocht naar de twee vermiste personen.

Foto’s: Venema Media