Geen aanwijzingen voor misdrijf bij overlijden 27-jarige vrouw

Geen aanwijzingen voor misdrijf bij overlijden 27-jarige vrouw

Geplaatst op 3 oktober 2023, om 16:45 uur

DEN HELDER – In het onderzoek naar het overlijden van een 27-jarige vrouw in de Peelstraat in Den Helder zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf aangetroffen.

Op woensdag 27 september omstreeks 09.00 uur ontving de politie een melding van een medisch incident. Verscheidene hulpdiensten hebben geprobeerd assistentie te verlenen, maar dit mocht niet meer baten. De 27-jarige vrouw uit Den Helder is overleden.

De politie heeft zorgvuldig onderzoek uitgevoerd met betrekking tot het overlijden en heeft ook getuigen gehoord. Er is niemand als verdachte aangemerkt. De politie zal geen verdere informatie verstrekken over de omstandigheden van het overlijden.